0 51 21 – 20 66 999

info@wechler.de

Kerze melden

Gracijan Palokajgestorben am 5. April 2020

Beitrag

Do te kujtojm gjdoher ne pikellime Vlla🙏🙏🙏😢😢
Malli per ty
qe ste shofe me sy
po me djeg malli i shkrete
qe ste kam afer ne kete jete
qaj me malle gjithmon per ty
ska kush te me fshije lotin ne sy
ska kush afer te me ofron
doren ska kush te ma shtrengon
me mungon perqafimi yt o Vlla
kur te kujtoj qaj me lote
eh vdekje qe Vllaun time e more
eh shpirtin tim rend e rendove
nuk mundem me as te mendoj
qe kete jete pa ty ta jetoj😢😢
Te perkujtojn Alfred, Lidije dhe Ana Palokaj