0 51 21 – 20 66 999

info@wechler.de

Kerze melden

Gracijan Palokajgestorben am 5. April 2020

Beitrag

Geci ti ishe sikur ky qiri...i drejt...e ke ndriqu jeten e te gjithve qe te kan njohur.
Per te gjith ata qe kan pas nevojen tende ti ke qene aty me shpirt dhe me zemer.
Njeri shum i veqant ke qene per te gjith ata qe te kan njoft.
Sot jemi te gjith te merzitur per shkuarjen tende te hershme ne Amshim.
Pusho ne Paqe Geci 😢