0 51 21 – 20 66 999

info@wechler.de

Kerze melden

Gracijan Palokajgestorben am 5. April 2020

Beitrag

I dashuri Geci

të kam njoftur kur ishe 12 vjeqar.
Atëher u bëm miq, për të mbetur miq për jetë.

Më kujtohet takimet e para me ty, ku shumë shpejtë kuptova se ti ishe një ndër njerzit më të drejt që kisha takuar ndonjëher.
Bile më kujtohet se të kam thëne, duhet ta dish se as jeta e as bota nuk janë të drejt.

Më vjen shumë keq që këto fjal me duhet ti përsëris.
Ti mbete edhe pas 23 viteve, njëri prej njerve më të mirë që kam njofur ndonjëher. Gjithmon u mundove ta bësh botën më të mirë, asnjëher mos ta rëndosh kënd apo ngacmosh.
Por bota nuk ishte e njejt me ty, kishe ballafaqime dhe situata të ndryshme, me nevoj ose pa nevoj. Por ti prap besoje në të miren dhe nuk ndryshove kurrë, Respekt.
As jeta nuk ishte e drejt me ty, shumë shpejt kalove në amshim. Jeta pa ty do të jetë më e varfër më e padrejt.

Mungesa jote do të jetë e pazavendësueshme në familjen time.

Pusho në paq miku im.
Ti e ke merituar paqen.

😢😢