0 51 21 – 20 66 999

info@wechler.de

Kerze melden

Gracijan Palokajgestorben am 5. April 2020

Beitrag

Në mendjet tona je i pranishëm si një engjull,pandaj jemi shum të lumtun që ti ishe pjes e jetës sonë,dhe ashtu do tē mbetesh gjer sa të takohemi.Njeri i paqës mes njerëzve,njeri i bamirësis,njeri i sinqeritetit,njeri i dashuris,e shum e shum veprav të mira njerëzore!Je i qmuar e i artë në shpirt.Shkëlqimi i ytë to të shkelqej tër jeten si shembull i mirësis.Geci je gjithmon në zemrat tona i pa shlyer.Shpirti ytë bëftë drit si ky qirin që po e dhezim per ty.Zoti të mishëroft me Xhenet🙏🙏🙏🙏🙏