0 51 21 – 20 66 999

info@wechler.de

Kondolenz löschen

Sind Sie sicher, dass Sie diese Kondolenz löschen möchten?

Gracijan Palokajgestorben am 5. April 2020

Beitrag

Shum i nderuari Kunat Gracian
Sot te kemi kujtuar me shum pikllime te thella, sepse para nje Viti ishim te gjith se bashku ne Lourdes..
Po na mungon shum sepse gjdoher kur ishe ti aty kishte paqë dhe harmoni Familiare..
Edhe Anes po i mungon Agja Gracian...
Do te kujtojm gjdoher me mall
Pushofsh ne paqë Geci